фото: pixabay.comОбявиха прогнозата за ноември. Според синоптици температурите ще са в

...
фото: pixabay.comОбявиха прогнозата за ноември. Според синоптици температурите ще са в
Коментари Харесай

Синоптици: Първият сняг след 3 седмици

фото: pixabay.com

Обявиха прогнозата за ноември. Според синоптици температурите ще са в естествените стойности за сезона, а първият сняг можем да чакаме след 20-ти.

Месецът стартира със слънце  на запад и повече облаци на изток,  тук-там до 20 градуса

До 20 градуса, само че и първи сняг след към 3 седмици ни чакат през ноември. Средната месечна температура в по-голямата част от страната се чака да бъде близка до нормата. Месечната сума на дъжда в множеството места също ще бъде към нормалната, единствено в южните и източните региони има условия преваляванията да са над нормата. Това заяви за “24 часа ” климатологът от Софийския университет Симеон Матев.

Ноември ще стартира с повече слънчеви часове над западната половина на страната и с облаци над източната. Температурите ще са близки до нормалните за това време на годината - заран от 3 до 8 градуса, тук-там в котловините и по-ниски, а оптималните ще бъдат в интервала 13-18, в южните региони до 20°.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР